THE WEEKEND

Helgen har varit bra med fint väder och roliga upptåg. I torsdags var vi på the roxy (en nattklubb) och träffade på en dj som inte hade kings of leon eller the killers, dåligt! Han hade dock robyn vilket vägde upp det hela lite grann. Tyvärr fick vi inga bilder från denna kvällen men vi hade sjukt kul ivf! I fredags blev det först chillning i parken och sen filmmys. Igår blev det en liten tur i Notting Hill och sen utgång på det, en mycket lyckad dag! Och idag åkte vi till IKEA för att käka korv, dock hade dom inget provsmak idag. Blev en aning besviken men men, överlever nog ändå! haha.

Fredag



Lördag













Det var en man som spelade säckpipa! Sjukt coolt, haha.


Öh ah vad ska man säga mer än att det var linneas ide? haha.

Söndag


Käka korv på IKEA gillar vi väldigt mycket!





Kommentarer
Postat av: frida

hej! jag undrar vad det kostar med oyster card för ca fem dagar? :p om man är skolungdom eller så. vet inte hur de mäter i London. om man vill vara i de turistiga zonerna då.. hehe.

tack för en superfin och inspirerande blogg!

2011-04-11 @ 22:27:35
Postat av: Amanda

Hej Frida!

Det kostar nästan 18 pund (17,80 eller nått :s) för 1 vecka och då får du åka i alla Londons zoner alla tider på dygnet.

Du kan också ladda kortet med pengar om du inte ska åka så mycket eller planerar att ta tuben ibland.



Tänk bara på att om du kommer hit på kvällen eller natten så kan man inte köpa oyster cards mellan kl 23 och 04 (tror jag att det är) utan då får man betala med pengar på bussen eller köpa biljetter i en automat som finns vid busstoppet.



Hoppas att det här var ett bra svar på din fråga :)

2011-04-18 @ 22:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0