ANDRA DAGEN I LONDON

Okej, jag fick då i uppdrag att skriva vad vi gjort nu dom här dagarna. Vi började alltså lördagen (igår) med att ta våra väskor och flyga till London. Speciell känsla när man vet att man ska stanna här flera månader liksom men resan gick jättebra och allt löste sig bra med rummen. Vår husvärd kom och hämtade oss vid stationen och körde oss och väskorna till vårt nya hem i Willesden Green. Vi installerade oss i våra fina rum och gick sedan iväg för att handla lite mat. Kändes riktigt bra att handla storpack och budget mat och tror vi fick med oss rätt bra grejer hem. Vi har dock ätit samma mat två dagar i rad nu (eller egentligen inte men samma ingredienser iaf, haha).

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att dra ut i Camden. Vi gick först till en pub och hamnade senare på en klubb, helt okej var det, kanske inte bästa stället men okej. Vi hade en superbra första natt i London i alla fall, och fler kommer det bli!

Imorse sov vi länge innan vi planerade lite för veckan och senare gav oss ut på en "liten" promenad för att känna in oss på området liksom. Vi slutade på Oxford Street. Var inte så himla farligt att gå in till stan för vi tog bussen tillbaka sen, haha. Hade tänkt gå till Walkabout ikväll men sparar det till nästa helg, är alldeles för trötta. Vi har lagat mat, kollat tv och pratat lite med våra nya housemates. Imorgon börjar jobbsökandet, önska oss lycka till!

PussKommentarer
Postat av: Mamsen

LYCKA Till !!!

2011-02-07 @ 06:53:03
Postat av: mamma Lena

Lycka till!

2011-02-07 @ 07:57:57
Postat av: Lovisa

Åh, låter som ni redan har det kanon! Hälsa allihopa, KRAM

2011-02-08 @ 15:40:08
URL: http://lovesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0